Not known Factual Statements About επιχειρηματικο σχεδιο
Not known Factual Statements About επιχειρηματικο σχεδιο
Blog Article
Ο επενδυτής για να αποφασίσει αν αξίζει η αναχρηματοδότηση θα πρέπει να συγκρίνει τους τόκους που θα γλιτώσει από το νέο δάνειο με τις αμοιβές και τις ποινές που θα προκύψουν από την αναχρηματοδότηση.
•Σκοπός του επιχειρηματικού σχεδίου είναι επίσης το να βοηθήσει στην κατανόηση και στην ανάλυση του είδους της επιχείρησης που πρόκειται να δημιουργηθεί.
Αποτελεί ίσως το σημαντικότερο στοιχείο στο οποίο βασίζεται η επιτυχία των συνεργασιών. Ο νέος επιχειρηματίας θα πρέπει να τηρεί τις συμφωνίες και να εξασφαλίζει σε ένα σημαντικό βαθμό όχι μόνο την πίστη των συνεργατών του, αλλά και την προθυμία τους να προσφέρουν περισσότερα.
Μετριασμός των κοινωνικών και οικονομικών επιπτώσεων της κρίσης
Η διαδικασία αξιολόγησης της επιλεξιμότητας των επενδυτικών σχεδίων (ΕΣ) στο πλαίσιο χρηματοδότησής τους από τα δάνεια του ΤΑΑ διενεργείται σε δύο στάδια:
Βάσει των στόχων σου, της γκάμας προϊόντων και υπηρεσιών σου και των αναγκών των πελατών σου, θα σου προτείνουμε το κατάλληλο πλάνο Μάρκετινγκ, προκειμένου τα χρήματα που θα επενδύσεις σε αυτό να είναι αποδοτικά και άμεσα επιστρέψιμα μέσα από αυξημένες πωλήσεις.
Πόσο μοναδική είναι η προσφορά σου σε σχέση με τις ανταγωνιστικές προσφορές στην αγορά και τελικά πόσο εύκολο είναι για τους πιθανούς ανταγωνιστές σου να σε αντιγράψουν;
Περιέχει: Εισαγωγικό Σημείωμα - Η Επιχειρηματικότητα και η Επιχειρηματική Νοοτροπία - Ο Επιχειρηματίας και η Επιχειρηματική Ομάδα - Μορφές Επιχειρηματικότητας - Τύποι Επιχειρήσεων - Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία - Στρατηγική Διοίκηση της Καινοτομίας - Επιχειρηματική Ιδέα και Ευκαιρία και Σχεδιαστική Σκέψη - Επιχειρηματικά Μοντέλα και Επιχειρηματικός Καμβάς - Δοκιμάζοντας την Πρόταση Αξίας με τους Πελάτες - Χρηματοδότηση Επιχειρήσεων - Το Επιχειρηματικό Σχέδιο - Παρουσίαση - Ευρετήριο
ενίσχυση της μισθωτής εργασίας και η μείωση της παραοικονομίας
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ – Επιχορηγήσεις Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων
Ακόμα, μπορεί να είναι χρήσιμο να ενσωματώσετε οικονομικά στοιχεία και προβλέψεις.
Ωστόσο, σε επιμέρους δράσεις θα συμφωνήσω ότι τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν σημαντικά και οι δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας εμπίπτουν σαφώς σε αυτή την κατηγορία. Είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε περισσότερο στοχευμένα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, να διευκολύνουμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό click here τους προκειμένου να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, αντί να κρατάμε τεχνητά στη ζωή «εταιρείες-ζόμπι».
Η βιωματική εμπειρία σε συνδυασμό με τις σπουδές καθιστούν τις υπηρεσίες μας κατάλληλες για να εξυπηρετήσουν τα επιχειρηματικά συμφέροντα των πελατών μας.
Οικονομολόγος, Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με γνωστικό αντικείμενο τη Διοίκηση των Επιχειρήσεων-Επιχειρηματικότητα